Ons verhaal

Hoi!

Wij zijn Kelsey en Youri en welkom bij Vending Fun. De plek waar wij op ieders gezicht een glimlach willen toveren. 

Dit bedrijf is het gevolg van een gedeelde liefde voor kermissen en arcade hallen en het willen terug brengen van een vleugje nostalgie. 

Onze huidige focus ligt op het plaatsen van gachapon automaten in verschillende winkels, restaurants en entertainment plekken. We willen een vleugje opwinding en nieuwsgierigheid toevoegen aan het dagelijks leven van mensen en wat is er beter dan het openen van een kleurrijke capsule vol verrassingen? Onze automaten bieden een scala aan unieke en verzamelbare items die een glimlach op ieders gezicht kunnen toveren. 

Wij begrijpen dat geduld en toewijding de sleutels zijn tot succes. Hoewel we ons bewust zijn van de uitdagingen van het runnen van ons bedrijf naast onze reguliere banen, zijn we vastberaden om te groeien en te evolueren. We koesteren elk moment van deze reis en streven ernaar om een positieve impact te hebben op de plekken waar we mogen komen. 

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om meer over ons te leren kennen. We hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij over het ontdekken van de verrassingen die Vending Fun te bieden heeft. Samen zorgen we voor kleine geluksmomentjes, één capsule tegelijk.

Met enthousiasme en toewijding,

Kelsey & Youri 

Oprichters Vending Fun 

Meer van ons zien?

Volg onze avonturen op Instagram voor de laatste updates.