Capsule Automaten

Overgewaaid uit Japan zijn deze automaten echt een hit. Onze capsule automaten zorgen voor een passend aanbod bij iedere locatie en spelen altijd in op de doelgroep en de laatste rages. 

Compact

De capsule automaten zijn zeer compact en beginnen bij een vloeroppervlakte van slechts 0.4m2. Hierdoor zijn de automaten ideaal te plaatsen tegen een onbenutte muur of bij de ingang van uw locatie. Zo kunnen bezoekers bij vertrek nog een aandenken mee nemen waardoor ze sneller weer terug denken aan uw bedrijf!

Opties

De capsule automaten kunnen 0.50 cent, 1 euro en 2 euro accepteren. De capsule automaten kunnen aan elkaar gekoppelt worden om zo oneindig veel aanbod te kunnen bieden!

Producten

Wij volgen met ons aanbod altijd de laatste rages, trends of films. Ook hebben wij diverse licentie producten in ons assortiment zoals paw patrol, disney, starwars en harry potter. 

Hoe werkt het?

Wij zorgen voor de capsule automaten, het onderhoud en uiteraard de vulling van de capsule automaat. Van de omzet is 25% van jouw. Dit kan op locatie worden uitgekeerd of worden gestort. 

Ook een automaat op jouw locatie?