Toystation / Gachapon

Toystation / Gachapon

Overgewaaid uit Japan zijn deze automaten echt een hit. Onze toystations zorgen voor een passend aanbod bij iedere locatie en spelen altijd in op de doelgroep en de laatste rages. 

Compact

De automaten zijn zeer compact en hebben slechts een vloeroppervlakte van 32x45 cm. Hierdoor zijn de automaten ideaal te plaatsen tegen een onbenutte muur of bij de ingang van uw locatie. Zo kunnen bezoekers bij vertrek nog een aandenken mee nemen waardoor ze sneller weer terug denken aan uw bedrijf!

Opties

De toystations kunnen ingesteld worden om 0.50 cent, 1 euro en 2 euro te accepteren. Een standaard toystation heeft ruimte voor 2 verschillende producten. Dit kan uitgebreid worden naar 3 opties boven elkaar. Ook kunnen er meerdere toystations aan elkaar gekoppeld worden om zo nog meer keuzes aan te kunnen bieden!

Producten
Het aanbod van de automaat wordt atijd in overleg bepaald. Wij volgen met ons aanbod altijd de laatste rages, trends of films. Ook hebben wij diverse licentie producten in ons assortiment zoals paw patrol, disney, starwars en harry potter. 

Hoe werkt het?

Exploitatie van de toystations wordt kosteloos door ons verzorgd op provisiebasis (U deelt mee in de omzet). Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Ook een automaat bij u?